“Even” een inktpatroon halen…

“Even” een inktpatroon halen…


Onze inktpatronen waren bíjna leeg. Dat is dan het meest vervelend als je in kleur wilt printen. Je krijgt dan beslist niet de kleuren die je op het scherm van je laptop had. In Nederland bestelden we onze inktpatronen altijd bij Staples. Die heeft een winkel in Groningen, maar je kunt ook alles online bestellen, via hun webshop. Laten ze dat nu ook in zweden kennen! Handig. Dinsdagavond bestelde ik twee inktpatronen voor onze HP printer: een voor kleuren en een voor zwart. Gisteren ontvingen we al een briefje met de boodschap, dat het pakketje kon worden opgehaald. Nee, dit keer niet in Tranås bij de Direkten of Preem, maar in Aneby. Bij Coop, waar ze een klein postagentschap hebben. Haast had het echter niet. “Laten we het maar combineren met een ander ritje, als we naar of via het dorp gaan”. Maar… vanavond wilde ik iets printen voor Erikshjälpen. En je raadt het al… in kleur! Omdat ik had beloofd de nieuwe lijsten morgen mee te nemen, zat er niets anders op dan nog naar Aneby te gaan. Heiko ging mee. Voor mij was het te laat om te rijden (grotere kans op flauwvallen), maar voor Heiko vond ik het te riskant alleen te laten gaan, in verband met zijn medicijn gebruik. Gezellig samen op pad. En maar goed ook! Ik kon het pakje namelijk niet meekrijgen! De bestelling had ik gedaan op mijn “Nederlandse” naam: Joke Leugs. Echter ik moest me legitimeren en daarop staat mijn “Zweedse” naam: Johanna Drenth. Toen ik uitgelegd had, dat ik met Heiko getrouwd ben en zijn naam draag én Heiko zijn legitimatie liet zien, kreeg ik het pakje mee. Poe hé! Een leer voor de volgende keer: als ik weer iets bestel er goed rekening mee houden, onder welke naam ik de bestelling doe! Gelukkig leverden de inktpatronen goed werk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image