Éven een enquête invullen…

Éven een enquête invullen…


Tjonge, jonge! Zit me er toch een grote, zware envelop in de brievenbus! Gericht aan Heiko Leugs en de afzender is Sifo. Ik maak de envelop open en krijg een enquête onder m’n neus van 44 (!) bladzijden. Ik blader er even doorheen en zie dat het verschrikkelijk veel vragen zijn met allemaal kleine vakjes erachter. Je moet dus een kruisje zetten bij hetgeen het meest voor mij van toepassing is. Op de voorpagina staat “Sverige Nu”. Ik ben uitverkoren om mee te mogen doen aan deze enquête. Joepie, ik ben blij?!? Heb al snel door, dat daar menig uurtje in gaat zitten. De vragen zijn erg divers. Een aantal bladzijden gaan over de kranten en tijdschriften die ik lees. Nou daar kan ik bijna overal het vakje met “Geen” aankruisen. Tenminste bij de kranten en tijdschriften in gedrukte vorm. Verder gaan de vragen over hoe vaak ik internet, hoeveel ik koop via internet, hoeveel tv ik kijk en welke zenders, hoeveel ik radio luister en welke zenders, of ik sport, of ik veel met m’n mobiele telefoon doe, welk merk, welke provider, welke merken van elektrische apparatuur ik in huis heb… Jeetje! Wat een lijst! Kortom, je begrijpt al denk ik uit deze opsomming, dat ik ondertussen begonnen ben met het invullen. Want ach, ik ben immers uitverkoren én zeg nou zelf: als jong gepensioneerde heb je toch tijd genoeg om dit soort dingen in te vullen? Hmmm, nog 25 bladzijden te gaan…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image