Even bij Erikshjälpen binnen gestapt

Even bij Erikshjälpen binnen gestapt


Donderdag waren we in eerste instantie in Eksjö voor het kopen van goede werkschoenen voor Heiko. Daarnaast hadden we nog een paar boodschappen gedaan, onder andere bij de Dollar Store. En die winkel staat naast Erikshjälpen. Dan kun je toch niet zomaar weer naar huis gaan? Nee, natuurlijk niet! We gingen naar binnen. Ik had collega Ingrid vanochtend een WhatsApp gestuurd, dat ik langs zou gaan en wat denk je? Ze was er! Ondanks dat ze niet ingeroosterd stond. Dat gaf meteen kippenvel. Samen hebben we even bijgepraat, onder het genot van een kopje koffie. Toen andere collega´s mij in de gaten kregen kwamen zij eveneens naar met toe en werd ik lang omhelst. WoW! Dat was onverwacht, maar oh, zó fantastisch! Missen deed ik het al een paar maanden, maar dat het zó erg was had ik niet verwacht. Hopelijk kan ik binnenkort weer in de startblokken!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image