Erikshjälpen wordt gemist…

Erikshjälpen wordt gemist…


Zaterdag is het al weer zeven zaterdagen geleden, dat ik naar Eksjö reed, om daar als vrijwilliger in de fiket van Erikshjälpen te helpen. Wat een poos geleden en wat gaat de tijd toch snel. Ik mis de fijne collega´s en het werken in de fiket enorm. Niet alleen om het beter leren van de Zweedse taal, maar vooral vanwege de prettige contacten. Die waren er al best wel veel, ondanks het feit, dat ik er nog maar een half jaartje vrijwilligster ben. Ze houden me trouwens steeds van allerlei zaken op de hoogte. Zo kreeg ik de vorige week een berichtje, dat er vanochtend rond koffietijd een verrassing voor alle vrijwilligers was. En dat vanavond Peter Hallström een optreden in de winkel, in de fiket zou verzorgen. Hij is een bekende Zweedse songwriter, muzikant en zanger. Na afloop stuurden ze me een paar foto´s van het optreden, die later ook op Facebook te zien waren. Lief toch? Wat de verrassing van vanochtend is geweest weet ik (nog) niet. Zal ik straks nog weten hoe ik een garnalenbroodje moet maken? Morgen Heiko maar op eentje trakteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image