Erikshjälpen: boek over geschiedenis gekocht

Erikshjälpen: boek over geschiedenis gekocht


Om kwart voor negen precies stond ik weer bij Erikshjälpen. Het werken in de fiket is iets waar ik elke week enorm naar uitkijk. De contacten met vele vrijwilligers en klanten, het Zweeds praten en het goede doel zijn de drijfveren. Onlangs werd mij gevraagd of ik nog vaker zou willen en kunnen komen. Daar had ik ook al wel over nagedacht. Als ik dat zou doen, dan wel heel graag in het restaurantgedeelte van de winkel. Dat was alleen maar goed, want daarvoor hadden ze, met name voor de dinsdag, te kort aan vrijwilligers. Het grote nadeel is echter, dat op dins- en donderdag de openingstijden van twaalf tot zes zijn. Tijden, met name dan de terugreis, waarop ik niet graag meer autorijd. Na overleg zou ik meer dan welkom zijn, om vanaf elf tot twaalf uur alles, net als nu, voor te bereiden en daarna misschien tot een of twee uur door te gaan. Dat zou inderdaad een optie zijn. Of ik dat doe, terwijl ik het ontzettend leuk zou vinden, is nog wel even de vraag. Na de zaterdag is het toch altijd een kwestie van even een paar dagdelen bijkomen. Om dan dinsdag weer heen te gaan? Wat zou mijn lichaam daarvan vinden? Misschien binnenkort toch maar eens proberen. Na mijn werkzaamheden van vanochtend kon ik het niet laten om het boek over de geschiedenis van Erikshjälpen te kopen. Het lijkt me een heel interessant verhaal. Hoe zou dat gaan in de Zweedse taal?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.