Enig idee wat dit is?

Enig idee wat dit is?


Op het moment dat ik de foto´s van gisteren bekeek, zag ik deze voorbij komen en wat stelt dit voor? Nam ik de foto op zijn kop? Had ik per ongeluk een foto gemaakt? Gebeurt immers ook met enige regelmaat als de controle over de vingers even zoek is. Dát zal het zijn geweest: een “bedrijfsongevalletje”. Ik gooide de foto dan ook maar meteen in de prullenbak. Ik kon er echt “geen chocola van maken”. De foto die erop volgde bekeek ik echter al met andere ogen. Ik zag er wel iets in, maar nog steeds was me niet duidelijk wat dit moest voorstellen. De derde foto, een beetje vergelijkbaar met deze, gaf me duidelijkheid. Toen was dit ineens een hele bijzondere foto. Zie jij wat hier te zien is? Ra, ra, ra… Durf jij een gokje te wagen?

2 gedachten over “Enig idee wat dit is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image