En schóón zijn de kittens!

En schóón zijn de kittens!


Vanochtend na het ontbijt had ik de vaatwasser meteen uitgepakt. Hebben we alle spulletjes immers weer tot onze beschikking. Toen ik de deur dicht wou doen zag ik nog iets onderin zitten. Maar ik de machine toch leeg? Ik dacht dat ik iets vergeten was maar dat bleek niet zo te zijn. Jikke zat onderin! Nieuwsgierig Aagje. Ze had al vaker voor de vaatwasser gezeten als ik er iets indeed of uithaalde en nu kon ze zich waarschijnlijk niet meer inhouden en moest ze naar binnen om te kijken wat dat nou eigenlijk voor een ding was. Natuurlijk moest Ebba even later ook kijken want die doet nagenoeg in alles Jikke na. Ebba schrok enorm van de camera en als troost kregen ze een paar snoepjes. Tuurlek: Jikke ook. Ze hebben me uiteindelijk sámen flink geholpen met de afwas!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image