En door met kantjes…

En door met kantjes…

 
Nadat ik éven mijn oogjes had gesloten, was ik Heiko kwijt. Nou kon hij nooit ver weg zijn, want de auto stond nog op de oprit. Pantro lag in de hal, dus daar was hij ook niet mee aan de wandel. Toch stonden de pantoffels ook in de hal. Hij moest daarmee buiten zijn. Vanuit de kamer en keuken zag ik hem niet en daarom ging ik op onderzoek uit. Ik vond hem onder de grote appelboom. Hij had van het klusje van gisteren, waarbij hij het onkruid onder de heg weggehaald had, zoveel energie opgedaan, dat hij de rest ook netjes wilde maken! Dat heet, onder de bessenstruiken, onder de appelboom en onder het struikje in de buurt van de vlaggenmast. “Kom eens mee naar het trollenhuisje…” Doe ik. En wat blijkt? Heeft hij die ook al opgeruimd. We hadden een stelling over en die was al in het huisje gezet. Hij stond echter, samen met de tuinstoelen én tafel, midden in de ruimte. Omdat de tuinmeubels al op het gras staan kon hij nu de stelling tegen de wand plaatsen en daar diverse spulletjes in zetten. Vele soorten potten zijn nu gesorteerd bij elkaar geplaatst en hebben we daarmee weer overzicht gekregen!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image