En dit wordt…?

En dit wordt…?

 
In eerste instantie werd het voor mij een hobbyruimte. Ik zou hier kasten krijgen, een werkblad, een stoel: alles voor het schilderen en anderszins creatief bezig zijn. Nadat we echter een tweedehands keuken op de kop hebben getikt die later in de wasruimte wordt geplaatst veranderde mijn mening. Uiteindelijk komt daar straks zoveel ruimte, mede door het aanrechtblad, dat ik denk dat ik daar straks wel mijn creativiteit kwijt kan. Mijn naaispullen staan daar ook al heel dichtbij in de kelder. Toen bedacht Heiko dat hij er wel een dartruimte van kon maken. Mét bar! Niet verkeerd. Maar we zijn er nog niet over uit. Wat we wel wisten is dat het even een beetje opgeruimd kon worden. De parasol naar beneden als ook onder anderen een paar stoeltjes en stoelkussens. We hebben een paar gordijntjes voor de ramen gekocht en die ervoor gehangen. Zó, dat ze na de definitieve bestemming ze eventueel ook nog weer elders kunnen gebruiken. Alleen moeten we nog één pakje erbij halen want we hebben een rekenfout gemaakt en kwamen daardoor tekort. Dat mag de pret niet drukken want het lijkt, mede door het vloerkleedje, al een beetje meer “huislijk”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta