En dimma morgon

En dimma morgon


“En dimma morgon” oftewel een mistige morgen. De werkzaamheden van de afgelopen week en met name het onkruid wieden heeft me eigenlijk nu volledig gebroken. Meer pijn en veel vocht in mijn linker knie. En dat is ook weer pijnlijk bij de meeste bewegingen. Zelfs ´s nachts. Daarom besloot ik rond half zes vanochtend om maar op te gaan staan. Het wou niet langer. En dat vroege opstaan had meteen toch ook nog wel weer zijn voordelen. Want een laaghangende nevel was te zien achter het huis. En de zon scheen er doorheen.

Nog voor de koffie (!) toch meteen naar buiten gegaan om foto´s te maken. En het was een genot. De vogeltjes begroetten me vriendelijk en vrolijk met hun gefluit en dan mogen genieten van dit uitzicht… Daar kan ik dan best wel even emotioneel van worden. Vaak ook omdat ik bepaalde mensen het zo gun om dit in het echt te zien. Of had gegund… Na het sentimentele momentje ben ik aan het fotograferen gegaan en met een stuk of twintig foto´s een half uur later weer binnen gekomen. De aanleiding mag dan minder leuk zijn maar elk nadeel heeft wel mooi ook zijn voordeel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta