En dan is er koffie… met Zweedse pads

En dan is er koffie… met Zweedse pads

 
Eindelijk! In Zweden is de Senseo ontdekt! Dat hadden we al een poosje gezien op tv, wanneer er reclame voor werd gemaakt. Het ging om de 3-in-1: voor kopje, mok en kan. Alleen was de prijs, voor mijn gevoel, veel te hoog en daarmee hield ik het gewoon op de filtermaling. Tot het moment, dat er een aanbieding op het www voorbijkwam. Toen kon ik de verleiding niet weerstaan, om terug te gaan naar mijn geliefde koffie: met pads. Sinds vanochtend staat de machine bij ons in de keuken te pronken en is sindsdien al meerdere keren gebruikt. De smaak? Su-per! Dat heb ik toch wel degelijk gemist, ouwe koffieleut die ik ben… Nu krijgen we echter wel met een nieuwe uitdaging te maken, want niet overal zijn de pads te koop. Ze kennen Senseo nog niet zo goed. Morgen moeten we naar Jönköping en dan ga ik daar eerst even bij een paar grotere supermarkten langs. Er is namelijk wel een site, waar je diverse soorten pads kunt kopen. In Zweden wel te verstaan. We zullen zien. In ieder geval geniet ik nu met volle teugen van mijn kopje “Senseo Strong”!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.