Eland gezien!

Eland gezien!


Heiko komt enthousiast de keuken binnen: “Kijk eens! Er stond een eland op het land tegenover ons!” Ja hoor! Hij ziet hem wel en ik niet. Dat is weer leuk. “Wil je me de volgende keer dan ook even roepen? Ik wil hem ook wel zien!” Het is toch maar een kleine moeite? Uiteindelijk zijn deze dieren zo zeldzaam te zien, dat Heiko toch zou moeten begrijpen, dat ik die dan ook wel even met eigen ogen wil bekijken? En niet via een schermpje op de fotocamera. Dan laat hij mij de foto zien… Ik schiet meteen in de lach! Oh, wat heb ik spijt van mijn uitspraken! Hij heeft namelijk een miniatuur, plastic elandje op het hekje bij de voordeur gezet en toen een foto genomen! Grappenmaker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta