Eindelijk weer eens naar de kapper!

Eindelijk weer eens naar de kapper!


Een paar weken voordat we in februari van dit jaar naar Nederland gingen, was ik naar de kapper geweest. In Nässjö. En als ik mijn agenda er goed op nageslagen heb was dat 31 januari. Sindsdien kon mijn haar doen en laten wat het wou, want naar de kapper ging ik immers niet. Het zitten en autorijden ging niet. Dinsdag waren we in Tranås en had ik de kapper gevraagd of ze tijd voor me had, maar helaas. Ook niet op gerekend trouwens, maar vragen stond vrij. Misschien zaterdag. Vanmiddag kregen we het over de groentetuin en het vullen van de moestuinbakken. Heiko wou eigenlijk vanmiddag nog wel even naar Kenth voor grond. Meteen pakte ik de telefoon en belde ik met de kapper om te vragen of ze vanmiddag nog tijd had. En dat had ze! Om half drie zat ik daarom bij haar in de stoel. Toen ze vroeg hoe het geknipt moest worden was mijn antwoord volgens mij helder en duidelijk: “Kort graag!” En dat is het geworden en het voelde meteen weer goed. Het ritje zelf beviel minder goed, want ik kreeg toch weer meer pijn in mijn maag. Vooral door het schudden van de auto. Toch ben ik ontzettend blij, dat het haar is geknipt. Wil je wel geloven, dat je je dan weer een heel ander mens voelt? Ik wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image