Einde Kapiteel Bedrijfsondersteuning

Einde Kapiteel Bedrijfsondersteuning

1-kbo-site-welkom      1a-kbo-site-over-ons
Na vele uren voor- en nadelen in gedachten voorbij te hebben laten gaan en het zelfs op papier te hebben zetten, is de knoop nu definitief doorgehakt: per vandaag is Kapiteel Bedrijfsondersteuning beëindigd. Uitgeschreven uit het register van de Kamer van Koophandel. Na precies achtenhalf jaar is mijn bedrijfje stopgezet. Aanleiding was het meer en meer moeite hebben met de concentratie, simpelweg van de pijnen van lijf en leden. Het gevolg van minder concentratie is meer kans op fouten en die wil ik (perfectioniste als ik ben) beslist niet maken. Dat is wel menselijk, maar niet wenselijk. Hoewel het me aan het hart gaat werd het naar mijn idee tijd om over te gaan op stoppen. Een stukje onafhankelijkheid en “eigen” is hiermee ook komen te vervallen. Maar aan dat idee raak je vast snel gewend. Ik heb het werk voor particulieren en bedrijven met ongeloveloos veel plezier gedaan en zal het zeker missen. Vooral de contacten. Als men me nu nog om advies zou vragen zal ik zeer beslist deze vragen niet uit de weg gaan en helpen waar ik kan, maar opdrachten neem ik niet meer aan. Tijd over… Daarmee krijg ik nu weer ruimte om nieuwe “uitdagingen” aan te gaan.
3-kbo-site-particulieren      2-kbo-site-ondernemers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta