Eigen schilderij in hal!

Eigen schilderij in hal!

DSC06297      DSC06298
Met de verandering van de wanden van de hal werd het ook tijd om eens iets ander aan de wand te hangen. In de “gang” (tegenover toilet zeg maar) hadden we nog niet zo lang geleden een nieuw schilderij gehangen, maar in de garderobe nis hingen nog steeds twee paar antieke schaatsen. De Friese doorlopers zijn even “uit”. Te donker voor zo’n mooie lichte hal. Alleen wist ik even niet één-twee-drie wat er dan wél moest hangen. Lang hoefde ik er niet over na te denken, want mijn schilderij stond nog in mijn kamertje. Zonder vaste “woon- en verblijfplaats”. Even testen en ja hoor. Dat werd hem. Stalen spijker, hamer én trapje weer opgehaald en even later hing mijn “kunstwerk” aan de muur. Grappig hè?
DSC06299

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta