Eigen popcorn gemaakt

Eigen popcorn gemaakt

 
Of je in een supermarkt kijkt of in een warenhuis: ze hebben alleen maar popcorn met zout. Niet gesuikerd. En dat is nou net de popcorn die ik zo lekker vind. Elke keer maar weer op de verpakking kijken en elke keer maar weer lezen “med salt”. Ja, met zout. De vorige week zag ik echter een zakje maïs liggen welke je kon gebruiken om zélf popcorn te maken. Daarvan legde ik er twee in mijn winkelmandje. Ik zou op internet wel zoeken hoe je er daadwerkelijk popcorn van moest maken. Dan ineens ziet Heiko een echt popcornmaker. Die zat ook heel snel in mijn mandje. Vanmiddag maar eens geprobeerd en het werkte perfect en het smaakte nog perfecterder! Dat gaan we vaker doen…

 

2 gedachten over “Eigen popcorn gemaakt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image