Eerste opdracht Thuisadministratie

Eerste opdracht Thuisadministratie

this
Een paar weken voor de vakantie werd ik benaderd en gevraagd of ik af en toe zou willen inspringen bij Humanitas Thuisadministratie (hierna TA). Hun doel is, om mensen te helpen die de greep op hun financiën hebben verloren, wat heel gemakkelijk kan gebeuren. Een vrijwilliger helpt hen hun (financiële) administratie weer op orde te brengen en te houden. Dat gebeurt mét de “deelnemer”, zodat ze er van leren en het hopelijk na de periode van hulp alleen verder kunnen. TA blijft trouwens controle afspraken maken. Gistermiddag had ik mijn eerste afspraak. Iemand had in de schuldsanering gezeten en was bang dat door de aanwezige, chaotische administratie er wederom (financiële) problemen zouden kunnen ontstaan. Via “via” was Humanitas ingeschakeld. Een goed gesprek gehad, waarin open en eerlijk verteld was hoe het een en ander was ontstaan. Alle administratie kreeg ik te zien en ik kon een goeie “analyse” maken. De volgende week ga ik weer heen en dan gaan we “orde op zaken stellen”, of wel alles uitzoeken en in ordners doen. Een uitdaging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta