Eerste keer maaien in Ödarp

Eerste keer maaien in Ödarp


Nadat de grasmaaier gisteren mee was gekomen op de aanhanger kon het benzinetankje vandaag weer gevuld worden voor het maaien van het (iets grotere) stuk gras in Ödarp. Het was droog en de zon scheen een beetje, dus goede omstandigheden voor deze klus. Voor de eerste keer in Ödarp het grasveld verkennen en kijken wat de meest logische route is om te lopen. Ben ook benieuwd hoe lang ik daar over zal doen. Na ¾ van het werk was de benzinetank leeg. Daar had ik in Rolsberg geen last van. Daar kon ik alles makkelijk met 1 volle tank maaien.
Na ruim 3 uur wist ik het…. Wát een wandeling zeg! Toch maar stiekem eens denken aan een zitmaaier of een grasrobot. In 3 uur had ik namelijk ook zoveel andere dingen kunnen doen in huis. Maar goed, het grasveldje vóór én naast én achter het huis lag er weer mooi bij. De laatste keer voor de winter? Nee, waarschijnlijk nog niet. De temperaturen zijn nog boven de 10 graden, het is vochtig én de zon schijnt nog redelijk. Dat betekent dat het gras nog wel groeit. Dat moet dus vast nog wel een keer gebeuren in 2017. Ik weet nu in ieder geval hoeveel tijd ik ervoor moet uittrekken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta