Eerste foto´s van huwelijksdag ontvangen!

Eerste foto´s van huwelijksdag ontvangen!

 
Mijn benen bungelden nét buiten het bed of ik hoorde al een WhatsApp berichtje binnenkomen: Heiko was ook al wakker en stuurde mij een foto van het uitzicht van zijn kamer. Zicht op de Loosdrechtse plassen. En hoewel er slechts een paar wolkjes aan de horizon hingen zou het een mooie dag worden. Perfect voor een huwelijksdag! Samen met zijn ouders gingen ze lunchen. Daarna ging het gezelschap naar de andere kant van het meer, naar de trouw locatie. En wat voor eentje. Prachtig, als je het mij vraagt! De trouwpaal is zo te zien goed overgekomen en staat nu al bij de ingang. Lang leve de mobiele telefoontjes met daarop de camera´s. Van alle kanten krijg ik mooie foto´s toegestuurd. En ik heb het bruidspaar al gezien…
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image