Eerste dozen uitgepakt

Eerste dozen uitgepakt


Er kunnen dozen worden uitgepakt! Wat heb ik daarnaar uitgekeken. Alles weer een eigen, definitief plaatsje geven. Nou, definitief… Mezelf kennende zal ik de komende tijd hier en daar nog wel weer met de nodige spulletjes aan het “verhuizen” gaan. Maar het begin is gemaakt. Nu de keuken klaar is stonden al een paar dozen met inhoud te wachten. Niet één, niet twee… tel kwijt! De vorige week had ik al een paar bij elkaar gezocht, zodat ik ze dichterbij had, wanneer ik ze zou kunnen gebruiken. Wel zo gemakkelijk. En effectief geweest, want nu kon ik ze pakken en leeghalen. Wel even puzzelen waar wat weer moet komen te staan.

De inloopkast kon ook al in gebruik worden genomen. Wat een heerlijke ruimte. Wat in de bijkeukenkasten in Blijham stond kan ik zó in. Al snel blijkt, dat we nu wel heel veel spullen hebben. Niet alleen vanuit Blijham, maar daar komt nu ook alles van Hällaryd nog eens bij én nog een “paar” dingetjes van de camper… Sorteren is het moeilijkste wat er is, maar het gaat gebeuren. Niets gooien we weg, omdat we te zijner tijd ook hier een gastenverblijf willen maken. Hoewel er dus weer dozen worden ingepakt zijn er al vele leeggehaald en dat voelt weer super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta