Een stier met X-benen

Een stier met X-benen


We rijden samen naar Tranås. Voor een paar boodschappen en om even iets anders te zien dan dozen, verf en behang. Het is een mooie zonnige dag en daarom besluiten we erop uit te gaan. Niet de snelle weg naar de eerste de beste supermarkt, maar de “binnen-door-weggetjes”. En nu weten jullie zo langzamerhand wel, dat ik een zwak heb voor dieren en met name voor koeien. Maar deze stier spant de kroon. Die krijgt van mij toch wel heel veel empathie. In eerste instantie zag ik de stier met een aantal nieuwsgierige, mooie roodbonte koeien. Toen ik beter keek kreeg ik spontaan een lach(je) op mijn gezicht: deze stier heeft X-benen. En niet zo’n beetje ook! Dei laiverd. Wellicht lijkt dit zo, omdat zijn bovenbenen niet zo heel lang zijn. Hopelijk heeft hij er geen last van. Zo te zien niet! Wat overigens een prachtige kop had de stier. En die krullen tussen en boven zijn ogen. Daar wil je toch wel even over heen aaien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta