Een speciaal bedankje

Een speciaal bedankje


Een reactie, waar we totaal niet op hadden gerekend, maar wel héél fijn is om te krijgen en te lezen! Waar ik het over heb? Begin februari van dit jaar had ik een bericht geplaatst over migraine met aura, ook wel oogmigraine genoemd. Omdat ik dit zelf ook met enige regelmaat beleef en er weinig informatie over kon vinden, dacht ik er een item aan te moeten wijden. En gelukkig maar, want er is in ieder geval één persoon heel blij mee! De reactie kwam meerdere maanden later. Het was van iemand, die ook oogmigraine had ervaren en er behoorlijk van geschrokken was. Zelfs in paniek raakte. Iets, wat ik me zeker kan voorstellen. Een paar regels uit het bericht: “Hallo Joke en Heiko. Ik kwam op jullie site, nadat ik 2 dagen geleden voor de 4e keer flikkeringen bij beide ogen kreeg… Ik ben vreselijk geschrokken en raakte erg in paniek. Het is inderdaad moeilijk te omschrijven wat je ervaart, maar jouw omschrijving lijkt me het antwoordt. En dat geeft rust. Wel ben ik wat ik noem “op mijn hoede” en erg bang dat het weer gebeurt… Dank je wel voor je verhaal, het doet me goed. Soms kan ik me zo vreselijk alleen voelen bij dit soort gebeurtenissen en dan zijn verhalen/ sites zoals als van jou zo vreselijk fijn…” Blij, dat het bericht een steuntje in de rug is geweest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.