Een paar plankjes verder…

Een paar plankjes verder…


Na het “metselwerk” ben ik naar buiten gegaan. Een frisse neus halen. Ik had bij een relatie van FemtioFem Plus in de tuin gewerkt en dat voelde zo goed: dat moest hier ook maar. Even een uurtje bladharken, zodat het gras niet stikt onder de laag bladeren. Vervolgens heb ik het hogerop gezocht. Op de veranda had ik de vlechtschermen immers verwijderd. Daar komt een nieuwe achterwand in. Ik ben verder gegaan met het op maat zagen van een aantal planken en die heb ik nog net kunnen monteren. Toen begon het te schemeren. Het moet wel recht zijn en ik kon niet meer goed zien of dat het geval was. Daarom alles maar opgeruimd en gelukkig was Joke toen ook net klaar. Gezellig even samen een kop koffie gedronken. Dan denk je: alweer een dag voorbij. Morgen klus-dag 58 en dan 59 en dan… Maar het gaat nog steeds mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta