Een krabpaal gemaakt

Een krabpaal gemaakt

 
Vriendin Phaedra stuurde ons een mailtje naar aanleiding van de komst van de kittens. Ze is op en top dierenliefhebster en kwam met een voorstel voor een krabpaal. “Als ze nu spelenderwijs daar hun nagels aan krabben, zullen ze het niet aan je mooie meubeltjes doen en het is ook nog eens stress verlagend, ideaal voor nieuwe omgeving/ kennismakingen en een heerlijke plek om hoog te slapen.” Jeetje! Daar hadden wij helemaal nog niet aan gedacht! We gingen meteen aan de slag!
 
Heiko bewaard veel plankjes en balkjes en die had dan ook vrij snel een krabpaal in elkaar gezet. Maar zo´n kaal ding vinden de meisjes toch niet leuk? Zelf bewaar ik vele lapjes stof en laat ik nou nog een stukje hebben die én precies past én nog een leuk “katten-meisjes-motief” heeft! Het bewaren van vulling voor kussens kwam ook goed uit. Die werd in een oude sloop gedaan en die dient nu als slaapplaats óp de paal. Uiteraard werd er nog de nodige lengte aan touw om de paal gedraaid. Klaar! En Jikke en Ebba vinden het spannend. Ze hebben al even lekker aan de paal gekrabd! Heel erg bedankt voor de tip, Phaedra!
 

Eén gedachte over “ Een krabpaal gemaakt

  1. Leuk dat jullie zelf een krabpaal hebben gemaakt, met een lekker kussen in een stofje met een romantisch design! Eigelijk had ik niet anders verwacht, lekker creatief samen, Top!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image