Een baantje getrokken

Een baantje getrokken


Ja, maar niet op de schaatsen. Jammer genoeg niet. Hier bedoel ik toch wel even heel iets anders. Want… De weersvoorspellingen waren juist. Vanochtend was het nog witter dan gisteren. Nee, dat kan natuurlijk niet. Wit is wit. Alhoewel: er zat wel meer sneeuw op de takjes. Zag het er daarom witter uit misschien? Totaal lag er denk ik ongeveer tien centimeter overal. Óveral! Ook op de oprit. Heiko had gisteren nog geen meter met de sneeuwschep bezig geweest en kwam toen helemaal moe en bezweet binnen. Nee. Dat zal de komende tijd beslist niet gaan. Maar Heiko wou mij ontzien… Helaas lukte dat niet. Vandaar dat ik maar begon met het sneeuwvrij-er maken van onze oprit. Je-mig! Dat is me wel even iets anders dan handdoeken opvouwen! Na een kwartiertje gaf mijn lichaam al iets anders te kennen dan “Doorgaan”! Daarom werd het een klus die behoorlijk veel tijd in beslag nam: tien tot vijftien minuten met de sneeuw aan het spelen en daarna zeker drie kwartier tot een uur iets anders. Uiteindelijk was het me wel goed en hield ik het voor gezien. We kunnen (in noodgevallen) met de auto wegkomen. Maar wat is dat?!? Nee!!! Het sneeuwt weer!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image