Drukke ochtend bij Erikshjälpen

Drukke ochtend bij Erikshjälpen

 
Ik mocht weer: vrijwilliger zijn in de fiket van Erikshjälpen. Vanochtend op tijd vertrokken zodat ik ook daar op tijd zou zijn. Meteen ging ik aan de slag met het maken van köttbullarsmörgås. Een sneetje brood met daarop boter, een paar lepels rode bietensalade en drie kleine gehaktballetjes (zoals die van Ikea) in plakjes gesneden. Met als “finishing touch” een plakje komkommer met peterselie. Toen een paar kleine bolletjes afgebakken en ook hierop boter met een plakje kaas en een plakje komkommer. Koffie gemaakt, theewater klaar gezet en koekjes waaronder kanelbullar laten ontdooien. Mijn collega had inmiddels alle kopjes en schoteltjes en gebakbordjes klaar staan. Een goeie samenwerking tussen ons twee. Het was meteen om tien uur druk en rond half twaalf kon ik er bijna niet aan werken om meer en meer broodjes klaar te maken. Het was wederom een hele leuke ochtend waarbij ik een paar keer complimenten kreeg over mijn manier van werken!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image