Drouwen verlaten

Drouwen verlaten


Vanochtend ons laatste ontbijtje in het vakantiehuisje in Drouwen. Het huisje was vrij compleet: serviesgoed, bestek, glazen, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkastje, magnetron, oventje en zelfs een broodrooster. Er stond een bank met twee stoelen, een eethoek, een tweepersoonsbed, een stapelbed en had een ruime douche-wc. Wat ontbrak was een beetje sfeer. Kussentjes op de bank ontbraken, geen plantjes, weinig aan de muur, waardoor het kaal en kil was. Voor onze begrippen…

Volgens ons is het huisje “vroeger” een stacaravan geweest. Als je goed naar bovenstaande foto kijkt, zie je in de hoeken van de kamer de schuine vlakken nog. Het model van de caravan. Er is echter een muur omheen getrokken en een stuk bij aan gebouwd. Echt “wintervast” was het huisje trouwens niet (kieren waar het veel door tochtte). Voor de rest was het goed vertoeven in Drouwen. Het huisje is onderdeel van de bungalowpark Drouwenerzand. En dat is weer onderdeel van het attractiepark met dezelfde naam. Ze hebben vele attracties, waaronder botsautootjes. Laat die nou net achter ons huisje staan! We hebben mazzel, omdat het park momenteel gesloten is.

Na het ontbijt ruimen we alles op en pakken we onze koffers en tassen weer in. Vandaag gaan we het huisje verlaten. Alles wordt afgewassen en schoongemaakt, waarna de stofzuiger aan geslingerd word. Nodig! Onze Pantro heeft namelijk duidelijk zichtbaar zijn sporen achter gelaten in de vorm van haar. Even voor tienen is alles ingepakt en opgeruimd en gaan we richting receptie om ons uit te schrijven en de sleutel terug te brengen. Alles verder in kannen en kruiken en daarmee een eind aan ons verblijf in Drouwen. We gaan via Siddeburen en Hoogezand naar Rotterdam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta