Drie generaties in Blijham

Drie generaties in Blijham

     
Al vrij snel, nadat de verhuisberichten waren verzonden, kreeg ik telefoon van mijn tante. In dit geval tante Henny. Zij is een nicht van mijn moeder. Het toeval wou, dat hun moeders zusters waren en hun vaders broers. Dubbel familie dus. Zou het daarom zijn, dat de twee dames, die ook nog eens beide Henny Slagter heten, zoveel op elkaar leken? Vast wel! In ieder geval belde ze mij, om een afspraakje te maken voor een bezoekje. Die was snel gemaakt en vanmiddag waren niet allen mijn tante, maar ook haar dochter (mijn achternicht) Anneke en die haar dochter Zhulya in Blijham. Drie generaties. Wat hebben we veel gepraat. Over vroeger, heden en toekomst en alles wat er tussen ligt. Ze namen ons trouwens nog een paar boeketten tulpen en koeken mee en de verrassing kwam, toen we het aan het eind van het bezoek kregen over Zweden (!). Mijn tante zei spontaan, dat ze ons heel graag nog eens zou willen bezoeken in Rolsberg! Hoe leuk is dat? En Anneke zei meteen, dat ze dan met elkaar kwamen. Helemaal super! Al met al een hele geslaagde middag gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta