Drie containers op een rij!

Drie containers op een rij!

DSC08570      DSC08571
Nét op het moment, dat ik achter was met een mandje vol oud papier, stopt er een wagen met twee aanhangers. Die stonden vól met nieuwe containers voor plastic. Kwam dat even mooi uit. Direct maar naar de weg gelopen, om onze nieuwe aanwinst mee te nemen. Maar wat een opvallende deksel. Deksels! Oranje! Och, ook wel weer fris eigenlijk. Toen ik op zoek ging naar een plekje voor deze, niet klein uitgevallen, container was ik er toch al redelijk snel uit. Wanneer ik hier en daar bij de twee andere containers een beetje ruimte zou maken, moest het volgens mijn berekeningen kunnen: drie op een rij. En dat ging door. Even later de eerste volle plasticzak al in de container gedumpt. Het mag er trouwens zó in, óf in afvalzakken óf los. Ik denk dat, gezien het feit, dat sommige plastic verpakking was van bijvoorbeeld vlees of zoetigheid, het verstandig is om het gewoon in de zakken te doen. Én de container blijft schoon én er komen geen beestjes bij. Nu is het nog de vraag of alle verzamelde plastic er in kan. Eens in de twee weken wordt hij geleegd en dat is denk ik krapjes. We zullen zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta