Doezel kluts kwijt

Doezel kluts kwijt

wp_20161108_12_36_59_pro     wp_20161108_12_37_11_pro
Op het moment, dat ik in de keuken met iets bezig was, hoor ik achter mij een onbekend geluid. Getik, gevolgd door een “doffe plof”. Kijk ik om, blijkt dat Doezel op één van de kleine tafeltjes is gesprongen. Het getik waren zijn nageltjes en de plof de rest van zijn lichaam. Denk ik… En hij was net op dat tafeltje gesprongen, waar een vaas staat met de bloemen van de hortensia. Hij zit met zijn kop tussen de bloemen en “baant zich een weg” naar het water. Ja, dat is inderdaad veel lekkerder dan dat wat in het bakje staat. Hoe weet hij dat daar een vaas staat??? Roepen, dat hij eraf moet helpt niet, dus naar hem toegelopen. Helemaal het klutsje kwijt. Wanneer hij op de stoel ligt en eraf springt, gaat hij met zijn pootjes via de zitting. Maar die zit er nu eenmaal niet aan het tafeltje: “Hoe kom ik nu naar beneden?” Met mijn hulp. Anders stond hij er nu waarschijnlijk nog. Hij heeft dit inmiddels een paar keer herhaald…
wp_20161108_12_37_24_pro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta