Dikke vrienden!

Dikke vrienden!

     
Gisteravond. Op de bank. Naast mijn grote, lieve vriend Doezel. Die tegenwoordig er veel “lol” in heeft om precies náást zijn kleedjes te gaan liggen in plaats van erop! Maar dat gedrag heeft totaal geen invloed op mijn gevoelens voor hem hoor. In tegendeel: hij is zo’n lekkere knuffelbeest. Nog steeds, want aandacht vindt hij fantastisch! Oortjes krabben, koppies geven (hij dus) en luid en duidelijk spinnen. En het kan hem niet lang genoeg duren. Steeds weer zoekt hij mijn hand op: doorgaan. Vooral doorgaan. Hij houdt het waarschijnlijk langer vol dan ik. Maar al die aandacht voor Doezel, maakt iemand jaloers. Onze grote, zwarte vriend Pantro begint langzaamaan ook meer en meer aandacht te vragen. Alsof hij denkt: “Wat hij krijgt wil ik ook!” Stapje voor stapje komt hij dichterbij mij, achter de bank te staan. Legt zijn kop op mijn schouder, want schijnbaar duurt het hem te lang, dat ik hem aai. En als ik dat dan (in zijn ogen) éindelijk doe, is hij wel héél enthousiast. Alsof hij nooit aandacht heeft gehad… En wie geeft mij dan een aai over mijn bol? Om jaloers van te worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta