Digitale Camping Key Card

Digitale Camping Key Card


Ineens schoot het me te binnen. Voor de campings in Zweden en Denemarken (en volgens mij ook in Duitsland) ben je een zogenaamde Camping Key Card Europa nodig! Terwijl ik al vast even aan het checken was of de campings al open zijn, wanneer we weer naar Nederland gaan. Niet alle campings zijn het hele jaar door open. En op dat moment dacht ik terug aan de tijd, dat we met de camper op pad waren en ons moesten legitimeren met deze Camping Key Card. Om te voorkomen dat we dit jaar voor verrassingen komen te staan heb ik die nu maar meteen besteld. De card is immers 12 maanden geldig. Maar er iets nieuws! Ik bestelde de card online en zag dat ik geen plastic kaartje meer kreeg, maar een link. Daar was de card meteen te downloaden was. Perfect, want ondertussen heb je bij elke winkel een plastic kaart en zit de portemonnee helemaal vol. Deze digitale card neemt in het geheel geen ruimte in beslag en staat nu op mijn mobieltje. Mooi voorbeeld van innovatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta