“Die lust ik ook wel!”

“Die lust ik ook wel!”

DSC08875      DSC08874
We hebben dit jaar weer heel veel frambozen. Zowel de gele, als de rode. Ik kan me sterk vergissen, maar volgens mij zijn ze vroeger te eten dan het vorig jaar. Maakt niet uit, ze zijn heerlijk! De rode zijn trouwens minder zoet dan de gele. Terwijl die gele daarentegen weer veel kleiner zijn dan de rooie. Zo hebben ze beide voor- en nadelen. Maar lekker zijn ze allemaal! Zelfs zó lekker, dat we, als het droog is (!), er vaak even langslopen om een paar op te eten. Zo vanaf de struik. Ook Heiko, die “betrapt” werd, toen hij van zijn werk kwam en ook even een paar mee nam voor onderweg naar huis. Zelfs Pantro is niet bij me weg te “slaan” als ik in de buurt van de frambozen ben. Waarschijnlijk zijn we (of beter gezegd ík) er zelf schuldig aan, maar hij vindt ze ook lekker. Zo af en toe kreeg hij er eentje van mij. Nu loopt hij steeds achter me aan en bij elke stap die ik doe doet hij er ook een. En me maar steeds blijven aankijken, wanneer ik een paar frambozen pluk. Hij wil ze wel uit mijn handen kíjken! Of rechtstreeks uit de emmer eten: lekker makkelijk! Uiteraard krijgt hij er nog steeds af en toen eentje. Hij is immers ook heel braaf…
20160701_093044a

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta