Dat wordt steeds mooier…

Dat wordt steeds mooier…


De afgelopen dagen heeft Heiko tijd gemaakt om zich met zijn laatste klusje bezig te houden: de “nieuwe” kast. Onlangs had hij mij geroepen, omdat hij mij wilde laten zien, dat de eerst laag verf erop zat. Wit welteverstaan. Dat roepen deed hij de laatste dagen niet. Moest ik me zorgen gaan maken? Was er iets misgegaan? Had hij verkeerde verf gepakt? Positief belangstellend als ik ben, ging ik naar beneden. Alsof ik de wasmachine aan zou zetten. Even doorgelopen en mijn hoofd om het hoekje van Heiko´s werkplaats gestoken. Oh, wat mooi! Hoe hij het wist? Geen idee, maar binnen een seconde stond Heiko achter mij. Hij vertelde over zijn project en dat hij tot zover heel tevreden was. Alleen de glasdeurtjes, van de bovenkast, moesten nog. Daarna was de kast klaar om op zijn nieuwe plek te zetten. Dat stellen we overigens uit. We hebben de kast samen op de aanhanger gekregen, maar daar houdt het tillen voor mij op. Jammer eigenlijk, want ik had nu wel willen zien, hoe de kast eruitziet in de kamer… We houden het nog even spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.