Dát geeft ruimte! En nog warmte ook!

Dát geeft ruimte! En nog warmte ook!

   
Al een poosje hoorde ik vreemde geluiden uit de schuur komen. Dit keer was ik zelf druk bezig en moest me daarom inhouden om niet alles aan de kant te leggen en mijn nieuwsgierigheid te stillen. Goed hé? Alleen vroeg ik me vanzelfsprekend wel meer en meer af wat daar beneden gebeurde. Vooral omdat het langer duurde dan verwacht. Toen ik zelf mijn klusje af had gemaakt móest ik naar beneden. Oud papier en plastic wegbrengen. Echt waar! Wat bleek? Heiko had diverse restjes hout, met name in de vorm van plankjes klein gemaakt. Er stond een gigantische voorraad in zijn werkplaats, tussen de deur naar de wasruimte en de deur naar de schuur. Daar stond nu niet heel veel meer. En er zou nog meer weggaan. De plankjes en balkjes hadden de maat gekregen voor de kachel en daarmee werd het huis vanaf dat moment verwarmd. Goed bezig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.