Dankbaarheid

Dankbaarheid


Een week geleden ongeveer, las ik een verhaaltje op Facebook. Mijn vriendin Froukje had het geplaatst. Alleen bij de eerste regels keek ik toch wel een beetje vreemd op. “Was dat Froukje?” Ze reageerde zo fel, zo boos… Gelukkig begreep ik het verhaal, nadat ik het helemaal had gelezen. Toen schoot ik in de lach. Wat een leuk verhaaltje. Te leuk om het niet te delen: ” ‘t Is genoeg geweest!!! Ben het zo beu!!! Maar dan ook echt beu hè!!! 😡😡 Ik help voortaan niemand meer!!! Ik heb het begrepen!!! 😠😠 Wanneer je te goed bent, ben je te gek!!! Vanmorgen toen het zo vreselijk koud was, heb ik mijn sneeuwman mee naar binnen genomen in huis. Niet alleen was hij ineens verdwenen… Maar hij piste ook nog in m’n huis! Pfff…” Tja, Froukje: “Stank voor dank!”

2 gedachten over “Dankbaarheid

  1. He Joke,
    Hahahah, nee Joke, zo fel ben ik niet. Dat verhaaltje kwam ik een paar jaar geleden al tegen op Facebook. En elk jaar deel ik het maar weer want hij is en blijft toch leuk ????
    Zaterdag gaan wij naar onze 1e Kerstmarkt voor dit jaar !!!!
    Volgende week zal ik je even vertellen ( als jij hier bent ) hoe het was. Ik stel me er maar niet te veel van voor dan kan het ook niet tegenvallen.
    groetjes,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta