Dametjes willen niet luisteren

Dametjes willen niet luisteren

   
Deze ochtend bracht ik Heiko naar zijn werk. Vandaag heeft Pantro een afspraakje met de dierenarts en de laatste boodschappen moeten in huis gehaald worden. Omdat het zo lekker vroeg was, zeven uur, dat ik terug kwam, vond ik dat Jikke en Ebba nog wel “even” naar buiten konden gaan. Vanaf morgen is die pret immers voor een tijdje over. Aan de hand van hun laten en doen kon je merken, dat ze het buiten weer uitermate naar de zin hadden. Te veel! Ruim een kwartier voordat ik weg zou moeten gaan, begon ik ze naar binnen te lokken met snoepjes. Steeds maar met het zakje met lekkers rabbelen, alleen er kwam geen Jikke en er kwam geen Ebba. De tijd begon te dringen, toen ik eindelijk Ebba in de keuken had, echter Jikke in geen velden of wegen te bekennen was. Ik kon niet langer wachten en besloot, met gróte tegenzin, dat Jikke dan maar buiten moest blijven en ik meteen bij thuiskomst naar haar op zoek zou gaan. Hier werd ik verre van vrolijk van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image