Dametjes aan de vis!

Dametjes aan de vis!


Tijdens het voorbereiden van bepaalde gerechten werden een paar blikjes tonijn open getrokken. Nou, binnen twee tellen had ik twee dametjes achter me staan, die niet wisten hoe gek ze moesten doen om mijn aandacht te krijgen. Tegen de benen strijken, “zingen”, op de mat gaan liggen (precies voor mijn voeten)… Als je ze dan totaal kunt negeren vind ik je dapper! Ik kon het namelijk niet en daarmee kregen Jikke en Ebba niet alleen de aandacht waar ze zo om vroegen, maar ook het vocht uit de blikjes waar de tonijn in had gezeten. Ze renden er meteen op af, alsof ze in dagen geen eten hadden gehad. Als eerste ging Jikke aan het eten en daarna Ebba. Op hun manier kunnen ze niet samen eten. Raar maar waar. Gelukkig was er genoeg voor de beide dametjes, die de bakjes binnen vijf minuutjes schoon leeg hadden. Alvast een voorproefje op de Kerst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.