Daan bewonderd!

Daan bewonderd!

DSC06108a DSC06112a DSC06119
We hadden afgesproken, dat we rond elf uur langs zouden komen. En toen waren we er dus ook! We werden welkom geheten door de enthousiaste, trotse vader en even later stonden we oog in oog met onze kleinzoon Daan. Nee, dat lieg ik, want hij had de hele ochtend zijn oogjes dicht. Na de felicitaties aan pap Gert en mam Elise, konden we het kleine mannetje eens even goed bekijken en voelen. Prachtig! Wat een wondertje. Alles is gezond en compleet! We hoorden we, dat de bevalling eigenlijk best “van een leien dakje” gegaan was. Mooie en op een zekere manier relaxt.
DSC06153 DSC06163
Door de kraamhulp werd ons koffie ingeschonken en kregen we beschuit met… uiteraard: blauwe muisjes! Merle was tijdens de geboorte van Daan aan het logeren bij de ouders van Gert, die ook in Onstwedde wonen. Doordat ze én weinig slaap had gehad én in een kamer kwam met veel mensen (kraamhulp en verloskundige waren er ook nog) was ze verdrietig. Toen heeft Elise haar even getroost en mocht oma Joke Daan even op de arm. Een trotse oma!
DSC06129 DSC06176
Daan is een mooi jongetje met een trotse zus. Al weet Merle nog niet precies wat ze er mee aan moet, met dat kleine kruimeltje op moeders schoot. We hadden ook haar een kadootje meegenomen en samen met haar papa én opa “Zweden” ging ze even later aan het tekenen en had ze groot lol. Ze is altijd zo vrolijk, die mooie, kleine Merle. We zijn niet al te lang gebleven, want Elise is uiteraard nog erg moe en er zal ongetwijfeld meer bezoek komen. Druk genoeg. Later vanmiddag kregen we onderstaande foto nog toegestuurd: prachtig “nieuw” gezinnetje!
.facebook_1461426755021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta