Creatief met zout!

Creatief met zout!

dscn4174      dscn4175
“Men neme lijm en zout!” In dit geval voor het maken van sneeuw-effect op glas. Ik wou iets maken, om ‘s avonds waxinelichtjes in te laten branden. De avonden zijn immers al weer behoorlijk lang en donker. Het was mij even te eenvoudig om “gewoon” een waxinelichtje houder te pakken, dus daarom op zoek naar iets leuks. Dit “groot wijnglas” had ik al wel vaker gebruikt voor bloemstukjes en het model vind ik dan ook helemaal passend voor dit project. Alleen was het mij een beetje te kaal. Toen bedacht ik mij, dat ik er wel eens sneeuw op kon maken. Niet dat dure uit een winkel, maar met zout. Op het glas eerst lijm aanbrengen en daarover heen zout strooien. Hoe simpel? Toen nog even iets onder in het glas gelegd: watten met andere “dingetjes”. Én natuurlijk een kaars! Als hij brandt geeft het zout een hele leuke sfeer. Nee, oranje is het echt niet hoor. Dat kwam waarschijnlijk doordat het nog licht was. ‘s Avonds schijnt het gewoon wit. Leuk hè?
dscn4179      dscn4180

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta