Creatief met vitrage

Creatief met vitrage


Na het naaien van de vitrage voor het kelderraam had ik een leuk randje stof over. Wat doe je daar nou mee? Weggooien is “zonde”, want het had een leuk motiefje. Ineens herinnerde ik mij een foto die ik ooit eens gezien had. Het waren flessen, die versierd waren met vitrage. Ik vond het toen een leuk idee. Daarom vanochtend, terwijl Heiko zijn oude mobiele telefoons “leeg maakte” om ze weg te kunnen gooien, zelf aan de slag gegaan met het versieren van een paar beugelflessen. Om ze niet allemaal in hetzelfde jasje te steken heb ik meerdere motieven uitgeknipt en op de flessen geplakt. Hier en daar een strikje (nog niet zo zeker van dat ik die laat zitten) en ze konden terug naar de kamer. We hebben nu “aangeklede beugelflessen”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta