Creatief met kip!

Creatief met kip!

 
Gisteren was ik weer in zo´n bui, dat er geen gewoon eten op tafel zou mogen komen. Wat is dat toch voor een afwijking? Het is super leuk om met eten te experimenteren. Echt waar. Koken en bakken vind ik helemaal geweldig. Dat het eten koken of bakken niet altijd lukt weet ik inmiddels. Dan líjkt het op het plaatje anders dan dat het daadwerkelijk smaakt of ik bak er even gewoon niets van. Toch geef ik het niet op. Gelukkig maar (zei zij met enige gepaste trots)! Er stond kip op het menu, dat wist ik gistermorgen al. De kipfilets had ik echter niet in kleinere delen gesneden, maar heel gelaten. Ik sneed er wel een paar inkepingen in. Daarin kwamen én een plakje mozzarella én een plakje tomaat met basilicumkruiden. Over het geheel een beetje peper en zout. Ze werden in een ingevette ovenschaal gelegd en besprenkeld met een beetje olijfolie. In de oven en wat denk je toen er een half uurtje om was? Het rook lekker! De smaak was ook lekker! Dat geeft de burger, de kok in dit geval, weer moed! De volgende keer bedenk ik gewoon weer iets “anders”… Eet smakelijk!
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image