Creatief met foto’s

Creatief met foto’s


Het is tijd om weer iets creatiefs te doen. Maar het is nog even de vraag wat. En waarmee? Even nadenken. Waar heb ik het meeste van? Waar zou ik iets mee kunnen doen? Foto’s! Dus op zoek naar een leuke creatieve bezigheid mét foto’s. Die zijn er genoeg te vinden. Maar alle benodigdheden heb ik niet. Ook geen probleem, want zelfs daarvoor hoef ik de deur niet meer uit. Was trouwens verspilde tijd en energie geweest: in de wijde omgeving waren deze zaken niet te koop. Via webwinkels derhalve het een en ander besteld en als het goed is, komen er morgen al een aantal binnen. Mooi, want om nu nog dágen te wachten tot ik iets met foto’s kan doen is slecht voor mijn “stemming”. Wanneer ik iets wil doen, moet het natuurlijk nú en niet over een paar dagen. Slecht karaktertrekje… Naast de benodigdheden die ik niet had, heb ik alles al bij elkaar gezocht wat ik wél had. Tevens zijn de te gebruiken foto’s al geselecteerd. Dat gaat vast leuk worden: ik kan haast niet wachten…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta