Crea met stickers

Crea met stickers


Niet alleen het opruimen van de spulletjes maar ook het terugvinden van dingen is leuk wanneer je dozen leeghaalt. Er staan nog steeds een paar in de garage die nog niet uitgepakt zijn. We weten wel wat er globaal in zit overigens. Vandaag werd ik toch nog verrast toen ik een pak vond met daarin stickers voor op de afvalcontainer. Twee pakken zelfs. Eentje met oer-Hollandse tulpen en eentje met zonnebloemen. Die eerste waren me nét niet mooi genoeg waardoor ik koos voor de laatste. Het was even puzzelen met de steeltjes want die zaten allemaal in stukjes van ongeveer vijf centimeter op de vellen. Op het moment dat ik het eenmaal door had was het een kwestie van plakken. Nu lijkt ook de container toch stukken vrolijker en zonniger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta