Complimentje van mijn laptop!

Complimentje van mijn laptop!


Dat zijn nog eens leuke dingen voor de mensen! Zomaar een complimentje krijgen van de laptop! Dat verwacht je helemaal niet! Mijn laptop is er eentje van het merk Lenovo. En net als alle andere computers, laptops krijg ik eens in de zoveel tijd het bericht, dat er een update voor mijn exemplaar klaarstaat. Meestal klik ik het weg, omdat ik niet zo 1-2-3 weet, waarom ik dat zou moeten installeren. Vanochtend had ik zo´n momentje van “Laat me maar eens kijken wat erin staat voor nieuws…” Toen het berichtje werd geopend kreeg ik met koeienletters op het scherm te staan “U ziet er energiek uit vandaag!” Ha! Als je er al niet energiek uitzag, dan ga je het hierna toch zeker doen? Dat ik energiek ben moet ik meteen met beide handen aanpakken, want zoiets overkomt je immers niet elke dag! Wat zal ik eens gaan doen? Wat ik ook ga doen: mijn dag kan niet meer stuk! Bedankt hoor, Lenovo! Wat er trouwens in de update stond ben ik vergeten te bekijken…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.