Caravan vordert in reinheid

Caravan vordert in reinheid


Om Heiko er niet helemaal alleen voor op te laten draaien ben ik vanochtend toch even aan het schoonmaken gegaan met een aantal spulletjes van de caravan. Bijvoorbeeld het koffiezetapparaat. Die had de vorige eigenaar erin laten zitten en naar mijn idee was hij niet eens zo oud. Een Melita ook nog en dat is toch geen onbekend merk. Daarna was de bestekbak aan de beurt. Meteen van die antislipmatjes er ingelegd zodat het bestek én niet wegglijdt én de bak niet beschadigd. Als laatste zou ik de wc in de caravan schoonmaken. Maar dat is niet volledig gebeurd. Toen ik namelijk met een vochtig doekje over de spiegels ging kwam er een bijzonder laagje over het glas. Ik dacht eerst dat er plastic los kwam. Even met de vingers gevoeld of ik kon achterhalen wat het was en wat bleek? Het was een laagje ijs! Op de foto kun je de spiegel mét ijs nog net rechts zien. Op dat moment besloot ik te stoppen, want dat was me toch nét even te koud. Wat ben ik toch verstandig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta