Cadeautje uit Hoogezand

Cadeautje uit Hoogezand


Een pakketje wordt afgegeven. Voor mij. De spanning groeit, want dan word ik wel heel nieuwsgierig. Nee, dit keer is het geen “positieve belangstelling”, maar pure échte nieuwsgierigheid! Het is een pakje van Heiko´s ouders, mijn schoonouders! Als eerste lees ik de brief die erbij in zit. Lieve woorden van lieve mensen! Ze bellen vanmiddag nog en we praten bijna een uur. Eerst met mam en daarna met pap. Heel gezellig!

De doos wordt verder uitgepakt en ik word verrast met diverse leuke en bruikbare dingetjes. Een mooie geurbrander: een houder voor geurzeepjes met onderin ruimte voor een waxinelichtje. Die verwarmd de zeepjes waarna de geur zich verspreid. Mooi! Ook hebben ze gedacht aan mijn favoriete snoepjes: Engels drop. Lekker! Een heus verjaardagscadeautje. Heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta