Bureau gearriveerd!

Bureau gearriveerd!


Gisterochtend hadden we al een telefoontje van Erikshjälpen. Of we ‘s middags thuis waren, zodat ze het bureau konden brengen. Oei! Dat kwam niet zo goed uit, want de makelaar zou immers komen. We hadden namelijk al uitgedokterd, dat het meubelstuk op de veranda zou moeten komen te staan. Als de makelaar zelf nog foto’s wou maken, dan zou het ons een doorn in het oog zijn, wanneer dat bureau er stond. Gelukkig was het geen enkel probleem om het morgen, vandaag dus te brengen. “Ingen problem!” En vanochtend was men er dan ook tussen tien en half elf. Maar toch moest er nog even gebeld worden: men kon ons niet vinden. Vreemd. Sommige mensen rijden hier, al dan met of zonder navigatie zó naar toe en anderen rijden onze oprit wel drie keer voorbij. Het huis is niet (duidelijk) vanaf de we te zien (gelukkig), maar er staat een brievenbus aan de andere kant van de weg en die geeft aan, dat er een woning staat. Hoe dan ook, twee vrolijke heren rijden met een vrachtauto onze oprit even later op. Het is op dat moment mooi droog en zonnig weer, zodat het bureau droog onder de veranda komt te staan. Hij past er precies. En wat vinden wij hem mooi! Volgens ons gaat hij straks helemaal goed uitkomen in het nieuwe huis in Ödarp. Nog maximaal drie maanden wachten en dan zullen we zien of we gelijk hebben.

Eén gedachte over “ Bureau gearriveerd!

 1. Hallo
  We lezen elke dag even jullie stukje. Nog een paar weken en dan gaan we ook weer loos we kunnen ons er nu al op verheugen.
  Hoe voelt om zweed te zijn?
  Ik denk als we er zijn in de vakantie zullen de elanden wel verder de bossen in gaan. We hebben in al die jaren weinig elanden gezien.
  In dezelfde loppis tussen Vetlanda en Eksjo hebben we vorig jaar nog een nachtkastje gekocht.

  Groetjes Willem en Riky

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta