“Browser verouderd – Koop een update!”

“Browser verouderd – Koop een update!”


Oei! Een melding op internet: mijn browser is verouderd. Dat betekent volgens de melder, dat ik een update moet uitvoeren. Een browser is een programma, waarmee je op het internet kunt surfen. De meest bekende en populairste internetbrowsers zijn bijvoorbeeld Google Chrome, Internet Explorer en Mozilla Firefox. Een browser is in het leven geroepen om webpagina’s die afkomstig zijn van een webserver leesbaar te maken voor mensen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s (ook wel content genoemd). De melding zegt meteen, dat er kosten aan de update zijn verbonden. Vreemd, die zijn vaak gratis. Hmmm… Even verder kijken dan mijn neus lang is en al snel kom ik op een site, waar ik mijn browser kan checken. Dát is handig! Meteen komt naar voren, dat de browser die ik momenteel gebruik volledig actueel is. “Hoezo verouderd?” Als ik de melding klakkeloos had geloofd en een update had uitgevoerd, was ik nu geld kwijt geweest terwijl het niet nodig was. En waar mijn geld heen gegaan was? Jij mag het zeggen…

Eén gedachte over “ “Browser verouderd – Koop een update!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


CAPTCHA Image
Reload Image

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.