Brandend lampje – Oei!

Brandend lampje – Oei!

20160308_132255_resized
Oei! Er brandt een lampje in het dashboard van de Tucson: een oranje. Het is een tekeningetje van een motorblok, met daaronder de tekst “check”. Ik ben allergisch voor “brandende lampjes in het dashboard” en daarom ‘s avonds het verteld aan Heiko. Die ging meteen de olie bijvullen, die stond inmiddels beneden het peil van minimum. Maar toen ik vanmiddag met de auto wegging, brandde het lampje nog! Sejit! Daarom op de terugreis bij de garage aan en gevraagd of het “kwaad” kon. Wanneer ik met de auto zou doorrijden of ik dan ook schade kon toebrengen aan de motor. Gelukkig was het antwoord nee, maar ik moest wel een afspraak maken voor een keuring… Maandag maar bellen, want ik had mijn agenda niet bij me. In ieder geval weet ik nu, dat ik gewoon kan blijven rijden. Niet te lang, maar gerustgesteld ben ik wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image
Översätta